Ne continuam misiunea #pentrueroi

In 2 zile am reusit sa daruim 550 de pachete formate din pizza si lactate catre Spitalul Bagdasar Arseni, Spitalul Municipal Ploiesti, Spitalul de Ortopedie si Traumatologie Azuga, Spitalul de psihiatrie Voila - Campina.

Springtime alocă resurse și altor categorii defavorizate prin campaniile sale

Așa cum și-a asumat încă de la începutul lunii aprilie, lanțul de restaurante Springtime oferă celor care sunt zi de zi pe străzi, ocupându-se de protecția cetățenilor, un discount de 50% pentru orice produs comandat din meniu. Pe de altă parte, cadrelor medicale ce luptă în spitale pentru sănătatea noastră, tot ei oferă gratuit, zilnic, un pachet format din alimente prin campania #pentrueroi. Iată că a venit momentul să ne dedicăm atenția și altor categorii defavorizate. Campaniile demarate și derulate de Springtime cu ajutorul partenerilor săi, au avut întotdeauna la bază respectul, dar și concretizarea prin acțiuni a responsabilității sociale. Datorită eforturilor acestor categorii de personal, noi ne putem desfășura viețile având sentimentul că ne putem baza pe sprijinul necondiționat al unor profesioniști.
Am primit numeroase mesaje de confirmare că ne-am ales un drum corect și că această contribuție modestă adusă eroilor din linia întâi nu a trecut neobservată. Totodată, am primit și mesaje de încurajare, de implicare, dar și rugămintea de a încerca să integrăm în aceste demersuri și persoane defavorizate. În acest sens, ne-am gândit să extindem orizontul de public căruia îi erau dedicate campaniile și să dăm startul, pentru început, livrărilor către Asociația Ridică-te și Umblă. Nu a fost deloc greu să-i asimilăm cu eroi ai zilelor noastre prin faptul că ei reușesc în fiecare zi să demonstreze că ”merg” mai departe în ciuda unor dificultăți sau provocări fizice cu care îi încearcă viața. Așa cum noi ne dorim reîntoarcerea la normalitatea pe care o știam, acești oameni sunt adevărați luptători pentru a-și găsi un loc și o normalitate care să-i includă și să le creeze cadrul adecvat pentru o viață împlinită. Din respect pentru străduința lor, îi felicităm și îi declarăm #eroi ai zilelor noastre!

Un inceput de saptamana cu zambete

In primele doua zile ale acestei saptamanii am oferit 300 de pachete formate din pizza si lactate catre cadrele medicale din Spitalul Judetean Ilfov si Spitalul de urgenta Dr Dimitrie Gerota. Multumim Patriarhiei Romane pentru ca ne sprijini in livrarea pachetelor si Albalact pentru lactate! Cadrele medicale ne-au primit cu zambetul pe buze, ceea ce inseamna ca misiunea noastra are sens.

Weekend, daruim, nu ne odihnim

Asa cum eroii tarii noastre nu se odihnesc, nici noi nu oprim campania pe timp de weekend. In 3 zile am daruit 360 de pachete formate din pizza si lactate cadrelor medicale din Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului "Alessandrescu - Rusescu", Spitalul Matei Bals, Spitalul Filantropia si Spitalul Panait Sirbu. 3810 pachete si 28 de spitale.

2 zile, 3 spitale,400 de cadre medicale

In aceste 2 zile de campanie am reusit sa daruim 400 de pachete formate din pizza si produse lactate Albalact catre 3 spitale: Spitalul Victor Gomoiu, Spitalul de Urgenta pentru Copii Maria Sklodowska Curie si Spitalul Militar Dr Carol Davila.

Pentru ca ne pasa

#pentrueroi am daruit in 2 zile inca 500 de pachete la Centrul de Ingrijire si Asistenta Pentru Persoane Adulte cu Handicap Urlati, Spitalul Matei Bals,Spitalul Militar Dr Carol Davila si Spitalul Clinic nr 1 C.F. Witting.

Noi sarbatorim 1 mai daruind

In 2 zile de campanie am daruit cadrelor medicale din 4 spitale 250 de pizza si 100 de baxuri cu lactate. Spitalele unde am facut livrarea au fost Spitalul Obstretica - Ginecologie Ploiesti, Spitalul Judetean Ploiesti, Spitalul Orasenesc Mizil si Spitalul Orasenesc Urlati. Eroii muncesc neincetat pentru noi.

Inca 2 zile de campanie

Ne continuam obiectivul de a aduce zambete eroilor nostri. Am livrat Spitalului Municipal Campina, Spitalului Orasenesc Sinaia si Spitalului de Ortopedie si Traumatologie Azuga 400 de pizza. Le multumim pentru grija si pentru efortul pe care il fac zilnic.

Mergem sa oferim zambete si in spitalele din jurul Bucurestiului

Stim ca in Bucuresti numarul de personal este mare, insa si spitalele din orasele invecinate sunt importante. In 2 zile am facut 500 de cadre medicale si personal auxiliar fericite din Complexul de Servicii Comunitare Sfânta Maria și la Spitalul de Pneumoftiziologie - Comuna Drajna Valenii de Munte si Spitalul Orasenesc Valenii de Munte. #pentruroi

Ziua 8 de campanie

Astazi am oferit inca 200 de zambete cadrelor medicale din Spitalul Universitar Bucuresti si Spitalul Matei Bals. Cu ajutorul partenerilor nostri Albalact si Nordic Import- Export le-am daruit un pachet format din pizza, lactate si bauturi. Patriarhia Ortodoxa Romana ne-a sprijinit cu livrarea pachetelor. Multumim tuturor partenerilor precum si cadrelor medicale care ne insenineaza ziua cu zambetul lor!

De astazi suntem mai puternici

Campaniei Springtime #pentrueroi se alatura 3 parteneri noi: Albalact, Dr Oetker si Nordic Import-Export.
Ne onoreaza sa avem alaturi de noi atatia parteneri deschisi sa “puna umarul” in slujba pe care ne-am asumat-o cu totii, aceea de a oferi zambete eroilor ce lupta in prima linie in aceasta lupta neincetata.
Sunt parteneri importanti pentru noi, cu renume, care vor oferi, gratuit, produse spre a fi trimise de noi in spitale. Astfel putem mari si diversifica pachetele oferite.

Albalact este liderul pietei lactatelor din Romania si se lauda cu o traditie de jumatate de veac in industria romaneasca, este unul dintre cei mai importanti investitori si inovatori din tara, finantand proiecte mari, unele dintre ele – de pionierat. In portofoliul Albalact se regasesc, astazi, peste 200 de sortimente de produse sub sase brand-uri renumite: Zuzu, Fulga, Albalact, Raraul, Poiana Florilor si Horeca Top.
Albalact va contribui la pachetele oferite in cadrul campaniei cu iaurturi, lapte, branza Fagaras, precum si cu Latte Shakissimo.

Dr Oetker este o companie de familie, cu traditie, prezenta in Romania inca din 1998. Compania vine în sprijinul consumatorilor, oferindu-le ingrediente si solutii la indemana pentru cele mai delicioase si rapide deserturi de casa, produse congelate si refrigerate, dar si produse gata preparate ce aduc deliciul oricarui moment.
Bineinteles ca Dr Oetker va oferi cadrelor medicale in pachetul #pentrueroi, deserturi. Stim cu totii ca desertul ne da intotdeauna o stare de bine. Nordic Import – Export este o companie infiintata inca din 1994. De la bun inceput si-au urmat viziunea, aceea de a aduce pe masa romanilor doar produse de calitate, distribuind astazi, produse premium, atat in lanturile internationale de magazine cat si in retelele mici de magazine precum si in industria HORECA. Vor contribui in cadrul campaniei cu produse din categoriile branzeturi, mezeluri, sosuri si conserve de legume.
Am ajuns in acest moment la un total de 8 parteneri, parteneri de nadejde, fiecare contribuind gratuit, cu tot ce detine mai bun. Ii reamintim pe toti in semn de multumire: Horeca Insight, Albalact, Bunatati de Topoloveni, Mandy Foods, Pharma Health, Patriarhia Ortodoxa Romana, Nordic Import-Export si Dr Oetker.
Le multumim tuturor pentru implicare si deschidere!

Ziua 5 de campanie

Astazi, am pregatit #pentrueroi, 200 de pizza pentru 2 Spitale din Bucuresti, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Polizu si Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu.
Bucuria noastra vine din zambetul si multumirea eroilor nostri din prima linie. Continuam sa le oferim un zambet pe zi, un moment de ragaz in aceasta lupta pe care o duc fara incetare.
Revenim zilnic cu stiri despre cum decurge camapania asa ca, urmariti-ne!

Ziua 4 de campanie

Am livrat #pentrueroii din Spitalul Matei Bals, inca 150 de pizza. Am reusit astfel sa oferit 600 de pranzuri in cele 4 zile de campanie.

Springtime este alaturi de eroii din prima linie si va continua acest demers. Revenim cu stiri despre zilele ce urmeaza.

Continuam campania #pentrueroi

Inca doua zile, inca 300 pizza preparate si livrate catre Spitalul Floreassca si Spitalul Victor Babes.
Incheiem primele 3 zile de campanie cu numar total de 450 pizza donate #pentrueroi

Prima zi de campanie #pentrueroi

Prima zi in care ne-am unit eforturile, am gatit si livrat 150 de pizza in doua spitale din Bucuresti: Spitalul Floreasca si Spitalul Gerota. Am reusit sa surprindem placut 150 de cadre medicale.
#pentrueroi un mare Multumim si Respect!