CONCRET

Ce vrem sa facem

Springtime alaturi de partenerii sai se angajeaza sa doneze un pranz sau produse cadrelor medicale care si-au asumat rolul de a fi eroi in lupta continua impotriva acestui virus. In aceste sens am organizat un intreg lant de pregatire si distributie, astfel incat aceste mese si produse sa ajunga la beneficiari in cel mai scurt timp si in conditii optime pentru servire, avand garantia prepararii acestora conform normelor de siguranta.
Concret, in cadrul campaniei #pentrueroi numarul de comenzi dintr-o zi va reprezenta numarul de pachete oferit de noi impreuna cu partenerii nostri in urmatoarea zi. Vom incepe cu livrarea a 350 de pachete cu produse alimentare, urmand ca numarul lor sa creasca atat in functie de comenzile primite cat si de numarul partenerilor implicati. Astfel, clientii nostri vor putea lua parte la campania #pentrueroi comandand in continuare mancarea preferata si totodata contribuind la pranzul cadrelor medicale.

Spitalele ce vor beneficia de pranzul oferit gratuit vor fi : Spitalul Geronta, Spitalul Colentina, Spitalul Floreasca, Spitalul Judetean Ploiești, Spitalul Municipal Urlati, Spitalul Municipal Campina si Spitalul Municipal Valeni. Pentru a usura logistica livrarilor, vom oferi pranzul si produsele o zi spitalelor din Bucuresti si o zi spitalelor din afara Bucurestiului.
Vom transmite foarte transparent cate pranzuri au fost acordate zilnic, numarul de spitale unde vom face livrari, precum si continutul pachetelor oferite #pentrueroi.
Promisiunea si angajamentul nostru ferm este oferirea unui pranz si produse simple dar gustose si ne asteptam sa ne bucuram de deschiderea cat mai multor parteneri in a sprijini campania noastra. Ne dorim sa reusim impreuna a livram cat mai multe mese eroilor nostri din prima linie - cadrelor medicale.

Poti si tu

Implica-te

Ne dorim sa reusim impreuna sa livram cat mai multe mese eroilor nostri - cadrelor medicale. De aceea am creat trei modalitati prin care toti cei care isi doresc sa se poata alatura campaniei:


Furnizori de produse

  • Daca doresti sa donezi alaturi de noi produse ready to cook/eat, apa, suc, desert sau cafea pentru a diversifica si completa pranzul oferit de noi, te rugam sa ne contactezi la office@pentrueroi.ro.

Clienti Springtime

  • Daca esti client Springtime te poti alatura campaniei foarte simplu, comandand mancare pentru acasa. Fiecare comanda inregistrata inseamna un pranz sau produse donate de noi personalului medical. Ia in considerare ca astfel nimeni nu mananca singur!

Dă mai departe

  • Daca faci parte dintr-un grup de presa, esti formator de opinie si poti crea notorietate in jurul campaniei, ne poti ajuta cu un share pentru ca informatiile din campanie sa ajunga la cati mai multi oameni. Un numar crescut de parteneri inseamna un numar crescut de portii trimise zilnic.

EI SUNT DEJA ALATURI DE NOI

Parteneri ai campaniei